Startzondag

Komende zondag, 3 september, is de startzondag van ons nieuwe kerkelijk seizoen. We beginnen de zondag zoals gebruikelijk met een dienst om 10:00 uur. In de dienst zal het jaarthema ‘Deel je leven’ centraal staan. Na de dienst zijn we welkom in het gemeenschapshuis van Bemelen (Oude Akerstraat 52, Bemelen). Er is dan tijd voor koffie en thee en natuurlijk een lekkere lunch. Vanwege het jaarthema willen we iedereen vragen iets voor de lunch mee te nemen en met elkaar te delen. Als iedereen net iets meer meeneemt dan voor zichzelf en de eigen gezinsleden nodig is, moet het qua hoeveelheid eten helemaal goedkomen! 
Na de lunch hebben we een gezamenlijke activiteit waar jong en oud aan mee kan doen. Mocht oppas voor de allerkleinsten nodig zijn, dan regelen we dat. Vervolgens is het aan een ieder zelf om een activiteit te kiezen. Wij zorgen dat er verschillende spellen zijn, voor zowel binnen als buiten. Heb je zelf een leuk spel, neem het vooral mee! Geen zin in een spel? Dan kun je ook kiezen voor een (korte) wandeling of een goed gesprek. We sluiten af met een borrel. 
We hopen natuurlijk dat jullie er de hele middag bij kunnen zijn. Maar mocht dat niet lukken voel je vooral vrij om een deel van de dag aanwezig te zijn.