Wie zijn wij?

Wie zijn wij als gemeente van het Kruispunt?

De gemeente (samenwerking NGK+GKV) van het Kruispunt is een kleine, maar levende gemeente van Christus in Maastricht. We vinden het belangrijk dat we elkaar kennen en er voor elkaar zijn in de gemeente. Dan kunnen we elkaar opbouwen in het geloof en het dienen van Jezus Christus. Dit wordt onder andere vormgegeven in de buurtkringen.

Iedereen mag er zijn. Wie je bent, welk verleden je ook maar hebt, welke schuld je hebt opgebouwd. We mogen weten dat we onszelf mogen laten vasthouden door een God die vergeeft.

Diensten

Elke zondag hebben we een kerkdienst. Deze dienst begint met de groet van God, Hij wil ons ontmoeten. In de dienst prijzen en loven we onze God. Ook luisteren we door middel van de bijbel en de preek naar wat God ons wil zeggen. Aan het einde van de dienst geeft God ons zijn zegen mee naar huis.

Op het scherm in de kerk worden alle liederen en bijbelgedeelten die we gaan zingen en lezen geprojecteerd.

Kerkverband

Onze gemeente maakt deel uit van een (landelijk) kerkverband, de Gereformeerde Kerken (vrijgemaakt) in Nederland. Meer informatie hierover kunt u vinden op http://www.gkv.nl. En maakt deel uit van het (landelijk) kerkverband, van Nederlands Gereformeerde Kerken. Meer informatie hierover vindt u via: Gkv logohttp://www.ngk.nlNGK-logo-2008-web